Garderobsinredning – inte bara för kläder

Garderobsinredning – inte bara för kläder

Som ni vet så är jag intresserad av allt som handlar om mode, design och inredning. Jag hittar ofta inspiration från olika bloggar och andra inspirationssidor men det finns inget som slår känslan av att läsa en inredningstidning. Då menar jag inte att läsa den på en Ipad utan att faktiskt bläddra i en riktig tidning. Nästan varje dag efter jobbet sätter jag mig en stund i soffan med en kopp kaffe och läser en inredningstidning. Då jag har svårt för att göra mig av med tidningarna så har jag ganska många hemma i lägenheten. Mitt problem just nu är att jag inte vet var jag ska förvara dem. Tidningarna med finast omslag använder jag i min inredning, liggandes på soffbordet eller hängandes på väggen men det är ju fortfarande flera högar med tidningar som ska förvaras någonstans.

Men nu har jag kommit på en lösning på mitt förvaringsproblem. Garderobsinredning! Okey, jag ska förklara hur jag tänker.

I vardagsrummet har jag en outnyttjad vägg som jag länge har funderat på vad jag ska göra med. På en inspirationsblogg som jag läser så hade bloggaren byggt förvaring av just garderobsinredning. Det blir en lite tuffare och råare förvaring än vanliga hyllplan eller bokhylla. Dessutom är förvaringslösningen flexibel så att jag enkelt kan flytta runt hyllplanen och ändra utseende på förvaringen.

Jag kommer att använda mig utav skenor som jag fäster på väggen med jämna mellanrum och sedan hänga på flyttbara konsoler som jag lägger mina hyllplan på. Den garderobsinredningen jag kommer att använda mig av kommer från Pelly System.

Jag tror att det kommer att bli supersnyggt att stapla mina tidningar på hyllplanen. Jag kommer även blanda upp med snygga inredningsdetaljer och någon växt.

Om jag tröttnar på denna förvaringslösningen i vardagsrummet så är den enkel att plocka ner och då skenorna bara är fästa med tre skruvar blir inte väggen förstörd av massa fula borrhål.

Skulle jag flytta till en större lägenhet eller hus med walk in closet så är det perfekt att använda denna garderobsinredning där.

Jag är så taggad på att sätta igång med detta projekt och jag kommer självklart att visa er resultatet när det är klart.