Maria Åkerberg

Dags att skriva lite om hudvård igen

Jag har tidigare pratat lite om hudvård, nu tyckte jag att det var dags igen. En av mina absoluta favoriter när det kommer till hudvård i alla dess former är Maria Åkerberg. Det finns många saker jag vill lyfta upp med Maria Åkerberg och dess produkter, många saker som tillsammans gör att jag fullkomligt älskar att använda produkterna i min vardag.

För det första så är Maria Åkerbergs produkter ekologiska. Ekologiska varor, i alla dess former, är positivt och bra för vår miljöpåverkan. På samma sätt som vi bör köpa ekologiskt kaffe och ekologiska vindruvor så är det ett bra val om vi väljer ekologiska hudvårdsprodukter. Men faktum är att din kropp älskar ekologiska hudvårdsprodukter lika mycket som jorden älskar det. Maria Åkerbergs produkter innehåller inga syntetiska oljor, inga mineraloljor och inga andra e-ämnen eller liknande. Det finns bara vegetabiliska oljor och naturliga ämnen i produkterna.

För det andra så sticker Maria Åkerberg ut genom att inte använda sig av djurförsök när de framställer smink och andra produkter. Det är faktiskt inte helt ovanligt att det förekommer djurförsök i dessa branscher, men det vänder sig alltså Maria Åkerberg helt emot. Detta är oerhört starkt och någonting jag uppskattar enormt. I mitt liv där jag kämpar mycket för djurens rätt så är detta någonting som verkligen får mig att uppskatta Maria Åkerberg. Samtidigt som de skapar ekologiska produkter, helt i linje med min filosofi, så håller de sig också borta från djurtester.

Men i slutändan så skulle man ju aldrig köpa produkter från någon om det inte höll kvaliteten uppe. Hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg är verkligen toppklass, några av de bästa jag någonsin testat i alla prisklasser. Om de har alla etiska perspektiv inne, prisklassen på en rimlig nivå och samtidigt skapar fantastiska produkter så vet jag inte vad som skulle hindra mig från att köpa. Har du aldrig testat någon av deras produkter så uppmanar jag dig att göra det!

Tips! Det går att köpa hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg på det mysiga Skogsro Spa. Kan du inte åka dit så har de en webbshop. Du hittar den om du klickar här.

 

Caroline