hudvård

Mina hudvårdstips

De flesta vet att det är viktigt med en bra hudvård, i alla fall om vi vill ha en frisk och snygg hud. De flesta vill ju ha en frisk och snygg hud och därför försöker ta hand om sin hud på ett bra sätt. Men vad är det egentligen som fungerar med hudvård? Och vad är bara myter och osanningar?

Det finns en uppsjö av produkter som alla ska hjälpa oss med vår hudvård. Det är lika bra att starta här; du behöver inte dem alla. Och tur är väl detta eftersom många av dem kostar skjortan. Det finns absolut bra produkter och det rekommenderas starkt att du satsar på dem som gör gott för din hud. Om du bara har råd eller bara vill ha tre stycken produkter så är det dessa tre:

  1. Någon slags produkt som tvättar rent ditt ansikte rejält. Här är det viktigt att du inte har någon stark rengöringsprodukt, det är inte bra. Då kommer all fukt att dras ur din hud och det vill du inte. En mild rengöringsprodukt gör din hud ren och fin utan att helt rensa den från sådant som huden behöver, exempelvis fukt.
  2. En kräm som skyddar din hud mot solens starka sken samt annat skräp som föroreningar och liknande som virvlar omkring i luften där vi går fram. Denna kräm är bra att ta på morgonen när du ska ge dig iväg.
  3. Under natten när du ligger stilla och sover behöver ditt ansikte kunna återhämta sig från allt den stött emot under dagen. Detta gör den naturligt men det går att ge den lite hjälp på traven. En kräm du tar innan du går och lägger dig som reparerar det som gått sönder. Det är perfekt!

Med dessa tre olika produkter klara du dig långt. Ditt ansikte kommer att älska dig för detta. Du har inte lagt ned tusentals kronor på halvskumma produkter och du har inte heller tagit råd från lurendrejare på internet som vill fånga in dig i sina nät. Nej, det räcker med att tvätta huden noggrant, skydda den mot saker under dagen och hjälpa den att återhämta sig under natten. Det är hudvård på högklassig nivå!