tandläkare

Tandläkare Jönköping – en googling blev min räddning

Så länge jag kan minnas har jag haft tandläkarskräck. Jag blev väldigt skrämd som liten och det där sitter kvar. Redan när jag satte mig framför datorn för att googla tandläkare Jönköping kunde jag känna klumpen i magen spännas åt. Det är samma sak varje gång. Jag har nämligen gjort det här många gånger. Jag sätter mig ner för att hitta en ny tandläkare som jag kanske kan känna mig tryggare med. I sista stund ångrar jag mig alltid och tänker att efter att ha googlat tandläkare Jönköping så kommer min nuvarande tandläkare få reda på det och avsky mig och sedan ta ut sin ilska på mig… Fullständigt vansinnigt inte sant?

Så nu sitter jag här framför datorn igen och djupandas och försöker övertala mig själv att det inte är farligt att googla tandläkare Jönköping, folk gör det varje dag. Jag knappar ner tangenterna och blundar samtidigt som jag trycker ner enter-tangenten. Alla sökresultaten dyker upp på min skärm, ett efter ett. Tandläkare Jönköping Centralt, Tandläkare Jönköping, Privat…

Jag satt där framför skärmen och stirrade en stund. Bara höll andan och var glad att jag hade vågat så här långt. Jag surfade runt där en liten stund och hittade en sida som direkt gjorde mig lugn. Jag fick en bild av personalen, av lokalerna, av vilka typer av behandlingar de genomför. Min tidigare så negativa känsla övergick och jag kände mig lugn. Att googla tandläkare Jönköping hade gjort mig trygg. Att veta och få informationen till mig var så mycket bättre att leva i ovisshet. Jag bestämde mig för att ringa mottagningen och prata med en riktig människa där, då skulle jag nog känna mig ännu lugnare. Jag ringde och pratade med en sköterska och nu har jag beställt en tid! Äntligen har jag tagit mod till mig och ska gå till tandläkaren.