Ska jag lägga in bloggen i företaget?

Ska jag lägga in bloggen i företaget?

Nu har jag haft den här bloggen ett tag. Den är kanske inte extremt välbesökt men det finns ändå en hel del av er som kommer hit. Och det har visat sig att den ger mig lite pengar (varför hymla med det liksom?). Så nu har jag startat upp en enskild firma för att kunna fakturera och mitt mål är att kunna tjäna lite extra pengar på bloggen. Är det värt att lägga in bloggen i företaget för att på så sätt kunna dra mer nytta av den och faktiskt använda den som en språngbräda? Jag kommer hur som helst att behöva hjälp med redovisning, så jag kommer behöva en redovisningskonsult som kan hjälpa mig med det här.

Jag vet inte om jag har förstått det rätt men en revisor är väl inte samma sak som redovisningskonsult, även om de faktiskt kan vara det. En revisor kan väl sägas granska det som jag och min redovisningskonsult har gjort med min bokföring. Det verkar finnas en helt okej revisor och revisionsbyrå i Göteborg som heter frejs.se som verkar riktigt bra. Frågan är bara om det är rätt av mig att kontakta en revisionsbyrå bara för att få hjälp med vanlig enkel bokföring i en enskild firma.