Please Jeans Classic Madrid från Blue Co

Köper ni samma jeans varje gång?

Jag har tänkt på en sak ett tag nu, ska jag köpa olika jeansmodeller från gång till gång eller ska jag hålla mig till ett märke och en modell som jag gillar? Jag ska berätta vilken min favoritmodell är, men inte riktigt än, ni får läsa hela inlägget först.

Det finns naturligtvis fördelar och nackdelar med båda metoderna. Att köpa olika modeller varje gång ger naturligtvis lite mer flexibilitet och jag upplevs inte som tråkig och som att jag har på mig samma kläder varje dag. Å andra sidan tar det rejält mycket tid att behöva köpa jeans, och jag är lite otålig. Jag vill att saker ska gå snabbt. Det svåra med att köpa jeans är att jag kan få prova både två och tre par av samma modell eftersom de sitter olika. Det blir väldigt tidsödande helt enkelt.

Sedan är ju återigen det här med att köpa samma jeans. Jag har själv köpt väldigt mycket från Please Jeans de senaste åren, och jag gillar dem verkligen. Samtidigt kan jag ibland känna mig lite tråkig som alltid har samma jeans på mig. Eller det är ju inte samma jeans, det är helt olika, men det är samma modell. Ja, ni fattar.

En stor fördel med att köpa samma märke och modell är naturligtvis att jag inte behöver leta länge. In i butiken, hitta fram till rätt modell och sedan plocka ut några olika plagg av rätt storlek och sedan prova dem. Jag vet ju liksom att de kommer sitta bra, åtminstone ett av tre par jeans gör det.

Men hur gör ni andra, köper ni samma jeans varje gång eller lägger ni mycket tid på att hitta nya modeller hela tiden?

Hur som helst, jag lovade att berätta vilka jeans jag själv gillar. En favoritmodell som jag Classic Madrid från Please Jeans som finns hos exempelvis Blue Co. Det är en riktigt snygg modell, tycker jag. Dessutom är de lite mörkare och inte så hårt tvättade. Ändå har de en snygg slitning. Jag älskar dem, tror jag har fem likadana par nu. Fast samtidigt hade det varit kul att hitta något annat också.