Bygga mitt eget hus

Bygga mitt eget hus

Som ni alla vet så är inredning och mode ett stort intresse för mig. Jag älskar att sätta mig ner i soffan under en filt med inredningstidningar och en kopp te och bara ta in all inspiration. Det vore verkligen att uppfylla en livsdröm att få bygga nytt hus till mig själv. Tänk att få planera och göra allting själv, precis som jag själv vill ha det.

Du är för ung för att bygga hus, jag vet att det är vad ni tänker. Men varför? Varför skulle inte jag kunna bygga hus? Jag tror att det mest är en fråga om vilja och att våga ta tag i saker.

Nog för att jag ser fram emot den dagen då allt är klart och jag får flytta in men det är minst lika spännande att få vara med och bygga upp hela huset. Så för att få lite inspiration passade jag på att svänga in på Nybygget precis vid Arlanda när jag kom hem senast. Redan på vägen till flygplatsen såg jag den minst sagt udda husutställningen mellan motorvägen och flygplatsen, men tiden var som vanligt lite knapp, så det fick bli när jag kom hem istället. Och min längtan efter att få bygga hus blev inte direkt mindre efter att jag var där. Vilka hus! Helt fantastiska!

Har du någon timme över när du åker förbi Arlanda nästa gång så åk för allt i världen in och titta, det är en husutställning av massor av hustillverkare som visar upp sina bästa sidor. Det är inte direkt helt vanliga hus, men det är inte heller vad jag är ute efter. Jag vill ha något som sticker ut, något som är snyggt och stilrent, tänk ren skandinavisk design uppblandat med dansk funkistradition. Det är åtminstone min stora dröm i livet, att få chansen att bygga nytt hus till mig själv.